Kurset er Gratis

Kontakt

Kurserne er sponsoreret af Nordic Sugar, der producerer et bredt sortiment af sukker til industri samt forbrugere. Nordic Sugar fokuserer blandt andet på at udvikle nye anvendelsesområder, hvor sukkers funktionelle egenskaber kan underbygge kvaliteten i slutproduktet.

Begge kurser er udviklet af SEKTOR, der ligeledes afholder kurserne. SEKTOR er en marketingvirksomhed som blandt andet udvikler og effektuerer undervisningsprogrammer. SEKTOR har stor erfaring med markedsføring indenfor HORECA/Food-service sektoren og har blandt andet løst opgaver for Uncle Bens, Dolmio, Coca-cola, Carlsberg, Norsk Aquavit (Linie Aquavit og Gammel Reserve) og Nordic Sugar.

Vil du vide mere, kontakt os på email:
sugaracademy@sektor.dk

SEKTOR
Hillerødgade 30A, 2. sal
DK-2200 Copenhagen N
Tlf: 70 224 204


Sugar Academy
- Kursus til undervisere

Hvis du har spørgsmål, ønsker mere viden om "SUGAR ACADEMY - Kursus til undervisere" eller gerne vil tilmelde dig kurset, så kontakt venligst SUGAR ACADEMY på telefon 70 224 204.

Sugar Academy
- Undervisning til elever

Så snart du har deltaget i "SUGAR ACADEMY - Kursus til undervisere", er du rustet til at undervise elever i sukkerets store univers. Desuden kan du nu bestille gratis undervis-ningsmateriale til de kurser du ønsker at afholde via Bestil materiale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her